Бізбен байланыс
kum2017@yandex.ru
WhatsApp: +7 705 241 87 47


Технология
Технология 11 сынып II тоқсан тест жұмысы (қыздар тобы)
Технология пәні бойынша 11 сынып II тоқсан тест жұмысы (қыздар тобы)...
Қолөнер (7 сынып қыздарына арналған факультатив сабағы)
Оқушыларды шығармашылыққа тарта отырып жобаны тани білуге, он саусағынан өнері тамған баланы тәрбиелеу. Шәкіттердің шеберлігін, білім мен еңбегін көрсету...
Технология пәні бойынша Күнтізбелік - тақырыптық жоспар 5 - 9 сыныптарға арналған.
Технология пәні бойынша Күнтізбелік - тақырыптық жоспар 5 - 9 сыныптарға арналған....
Қауіпсіздік ережелері, санитарлық - гигиеналық талаптар. Тамақтану мәдениеті. Ет және ет тағамдарының құнарлылығы.
Оқушыларды техникалық - қауіпсіздік және санитарлық - гигиеналық ережелерімен таныстыру. Тамақтану мәдениеті мен қой етін мүшелеу және әзірлеу туралы мағлұмат беру....
Ас–үй жабдықтары
Жас ұрпақтардың рухани дүниесін байыту және ұлттық өнерімізді пайдалана білу. Шеберлік деңгейін арттырып, ынта ықыласын молайтуға, әсемдік пен сұлулықты көріп, бағалай білуге үйрету;...
Сиқырлы моншақ үйірмесі (5 - 6 - 7 сынып қыз балаларына арналған)
«Сиқырлы моншақ» үйірмесінің тақырыптық жоспары...
Фетр матасынан сөмке дайындау
Фетр матасына қойылатын талаптарды өз бетінше жұмыс жасауда білімдерін пайдалана білуге, пәнге деген қызығушылығын қалыптастыру. Жас ұрпаққа осы заман талабына сай өзгеріп келген жүнмен жұмысты үйрету негізінде ұлттық өнерді қастерлеуге, дәстүрді...
Тамақ арқылы жұғатын аурулардың алдын алу шаралары
Жұқпалы аурулар туралы жалпы мәлімет беріп, оқушылардың білім білік дағдыларын қалыптастыру. Оқушыларға тамақтану мәдениеті, тамақтан улану себептері туралы түсінік беру....
Бисквиттік қамыр және қайнақты қамыр түрлері
Оқушыларды тамақ түрлерін жасай білуді үйрету, ұннан жасалатын кондитер өнімдері туралы мағлұмат беру. Қыз баланы үй шаруашылығына икемді болуға, ас мәзірін дайындауда тиянақтылыққа, тазалық пен ұқыптылыққа, дастарқанды әзірлеуге, еңбек сүйгіштікке...
×