Бізбен байланыс
kum2017@yandex.ru
WhatsApp: +7 705 241 87 47


Бұқтырылған көкөністерден тағамдар мен гарнирлер

30 шілде 2020, Бейсенбі
Категориясы: Колледж пәндері
Бұқтырылған тағамдарды даярлау үшін көкөністерді бөліктерге, төртбұрыштарға, таяқшаларға бөліп турайды, қуырады немесе суға булап пісіреді, немесе жартылай дайын болғанға дейін пастерлейді, содан соң біршама мөлшердегі бульон немесе тұздықтың ішінде қызанақ езбесін, пастерленген көкөністер, Лавр жапырағын бұрыш қосып бұқтырады. Балғын немесе ашытылған қырыққабатты алдын ала жылулық өңдеуден өткізбей де пайдалана беруге болады.

Презентацияны жүктеп алу
3 312
0
  • 0
0 дауыс


Жаңалықтар
Көкөністер туралы ертегі
Көкөністер туралы ертегі
Бір бақшада әр түрлі көкөністер өсіпті. Жасыл қияр – ақкөңіл, әзілкеш, ешқашан қайғыруды білмейтін, барлық көкөністерді кекетіп – мұқатқанды ұнататын.
Тәтті тұздықтардың дайындалу технологиясы
Тәтті тұздықтардың дайындалу технологиясы
Арнайы пәндер оқытушысы Хастаева А.Ж.
Котлет жасау технологиясы
Котлет жасау технологиясы
Алматы қаласы, Алмалы ауданы, Б. Атыханұлы атындағы №36 гимназияның Технология пәнінің мұғалімі Бакелекова Динара Болатханқызы
Көкөністер
Көкөністер
Мақсаты: күз айлары молшылық, береке сыйлайтын мезгіл екенін, көкөністер мен жемістердің пісіп, жиын - терін болатынын түсіндіру;
Дақылдардан жасалатын тағамдар
Дақылдардан жасалатын тағамдар
Қызылорда қаласы, №197 қазақ орта мектебінің технология пәнінің мұғалімі: Альжанова Роза Зейнуллақызы
Ұннан жасалатын тағамдар
Ұннан жасалатын тағамдар
Қызылорда қаласы, №197 қазақ орта мектебінің технология пәні мұғалімі: Альжанова Роза Зейнуллақызы
Пікірлер (0)
Ақпарат
Қонақтар,тобындағы қолданушылар пікірін білдіре алмайды.
×