
Қарапайым дәмді салат
Ас дайындау
Тауық еті – 300 гр
Жұмыртқа – 3 - 4
Жүгері (консервіленген) – 1 банка
Пияз – 1 бас
Майонез – 100 - гр
Тұз – қалауыңызша
Сұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін)- 2 - ас қасық
Тауық етін қайнатып пісіріп алу керек.
Жұмыртқаның барлығын жарып араластырып, табаға аздап май құйып жұмыртқаны төрт бөліп қуырып алыңыз.
Пиязды майдалап турап, ащысын кетіру үшін, жарты қасық тұз, жарты қасық шекер салып, ыстық су құйып 10 минутқа қалдырыңыз. 10 минуттан соң пияздың суын төгіп тастаңыз.
Тауық етін, жұмыртқаны төртбұрышты етіп турап алыңыз. Барлық өнім дайын болған соң тауық еті, жұмыртқа, пияз, жүгеріні қосып майонезбен араластырыңыз, қалауыңызша тұз салыңыз. Салат дайын, асыңыз дәмді болсын!
Дайындаған: Жадыра
Жұмыртқа – 3 - 4
Жүгері (консервіленген) – 1 банка
Пияз – 1 бас
Майонез – 100 - гр
Тұз – қалауыңызша
Сұйық май (жұмыртқаны қуыру үшін)- 2 - ас қасық
Тауық етін қайнатып пісіріп алу керек.
Жұмыртқаның барлығын жарып араластырып, табаға аздап май құйып жұмыртқаны төрт бөліп қуырып алыңыз.
Пиязды майдалап турап, ащысын кетіру үшін, жарты қасық тұз, жарты қасық шекер салып, ыстық су құйып 10 минутқа қалдырыңыз. 10 минуттан соң пияздың суын төгіп тастаңыз.
Тауық етін, жұмыртқаны төртбұрышты етіп турап алыңыз. Барлық өнім дайын болған соң тауық еті, жұмыртқа, пияз, жүгеріні қосып майонезбен араластырыңыз, қалауыңызша тұз салыңыз. Салат дайын, асыңыз дәмді болсын!
Дайындаған: Жадыра

Тауықтың екі сан етін жуып алған соң кептіріп 6-7 бөліктерге бөліп алыңыз. Қалауыңызша тұз сеуіп қойыңыз.

Тауық етін қайнатып пісіріп алу қажет. Тауық етін, ананасты, саңырауқұлақты төртбұрышты етіп немесе ұзынша етіп қалауыңызша тураңыз.

Бұл салатты өте оңай деуге болады. Жұмыртқаны ғана қайнатып пісіріп алу қажет. Алайда сәнді болуы үшін арнайы форманың ішінде қабаттап салып шықса

Оңай салат рецепті. Бұл салатты жасу үшін жаңа піскен жүзім болуы қажет.

Тауық етін тұз, дәмдеуіштер қосып қайнатып пісіріп алу қажет. Тауық етін суыған соң ұзынша етіп тураңыз.