
Тұздалған қияр мен саңырауқұлақ қосылған салат
Ас дайындау
Картоп (қайнатылған) – 2 - 3 бас
Пияз – 1 - бас
Ашытылған қырыққабат (квашеная капуста) – 2 ас қасық
Қияр (тұздалған) – 2 - бас
Саңырауқұлақ – 100 грамм
Консервідегі көк бұршақ (зеленый горошек) – 2 ас қасық
Сұйық май – 2 ас қасық
Тұз – қалауыңызша
Шекер – қалауыңызша
Картопты қайнатып пісіріп алу керек. Картопты жұқалап турап майға қуырып алуға да болады. Қалған өнімдердің барлығы дайын болғандықтан, картоп, пияз, қияр, саңырауқұлақты жұқалап тураңыз. Барлығын кең ыдысқа салып, сұйық маймен араластырасыз. Дәміне қарай тұз, шекер қосыңыз.
Бұл салат дәмді әрі өте оңай.
Дайындаған: Асыл
Пияз – 1 - бас
Ашытылған қырыққабат (квашеная капуста) – 2 ас қасық
Қияр (тұздалған) – 2 - бас
Саңырауқұлақ – 100 грамм
Консервідегі көк бұршақ (зеленый горошек) – 2 ас қасық
Сұйық май – 2 ас қасық
Тұз – қалауыңызша
Шекер – қалауыңызша
Картопты қайнатып пісіріп алу керек. Картопты жұқалап турап майға қуырып алуға да болады. Қалған өнімдердің барлығы дайын болғандықтан, картоп, пияз, қияр, саңырауқұлақты жұқалап тураңыз. Барлығын кең ыдысқа салып, сұйық маймен араластырасыз. Дәміне қарай тұз, шекер қосыңыз.
Бұл салат дәмді әрі өте оңай.
Дайындаған: Асыл

Тауық етін қайнатып пісіріп алу қажет. Тауық етін, ананасты, саңырауқұлақты төртбұрышты етіп немесе ұзынша етіп қалауыңызша тураңыз.

Пекин қырыққабаты қосып әзірленген салат рецепті Пекин қырыққабаты – 300 - 400 гр Қияр – 1 бас

Бұл салатты дайындау үшін жұмыртқаны қайнатып пісіріп алу керек, картопты майға қуырып алу керек (картошка фри).

Қыстан жаңа шыққан мезгілде яғни көктем келісімен адам организмі витаминді керек ете бастайды.