ойын сауық отауы
Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом)
29.07.2018 4 718 0 Дауыл

Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом)

Ас дайындау
Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом)
Қамыры:
Ұн – 200 гр
Шекер – 50 гр
Сары май – 80 гр


Ұн, шекер, сары майды жақсылап араластырамыз. Құм секілді ұнтақ болады. Табаны алып ішіне пергамент қағазын төсейміз (пергаментная бумага) майда ұнтақты табаға саламыз, шет жағын биіктеу етіп саламыз (аздаған ұнтақ қалдырамыз, бетіне себу үшін).

Салма:
Шекер – 50 гр
Жұмыртқа – 2 бас
Ірімшік, сүзбе (творог) – 250 гр

Шекер, жұмыртқа, ірімшікті араластырамыз. Алдын дайындаған табадағы майда ұнтақтың үстіне құямыз. Бетіне ұнтақты жұқалап сеуіп, пеште 45 - 50 минут пісіреміз 180 градуста.

Дайындаған: Асыл

Пияз қосылған қаттама нан (қатпарлы нан) Пияз қосылған қаттама нан (қатпарлы нан)
Пияз қосылған дәмді қаттама нан (қатпарлы нан) дайындау тәсілі
Айран қосылған пирог Айран қосылған пирог
Үлкендеу табақ алыңыз, 2 жұмыртқаны жарып салыңыз, шекерді салыңыз, миксермен жақсылап араластырыңыз.
Наполеон торты Наполеон торты
Екі жұмыртқаны жарып үстіне тұз, сірке қышқылы және суды құйып жақсылап араластырып тоңазытқышқа салып қоямыз.
Алма қосылған бәліш (пирог) Алма қосылған бәліш (пирог)
Алма пирогы Ең алдымен ұнды елгезермен елеп алыңыз да тоңазытқышта тұрған сары майды майдалап кесіп ұнмен араластырыңыз, жақсылап араластырып алған
Сүзбе қосылған бәліш (пирог с творогом) Сүзбе қосылған бәліш (пирог с творогом)
Сүзбені үлкен ыдысқа салып жұмыртқа, шекер, ванилинді салып барлығын жақсылап араластыру керек (блендермен араластырса дұрыс).
Бәліш (пирожки) Бәліш (пирожки)
Сүтті жай отта қойып жылытып алу керек. Жылы сүтке шекер, ашытқы, тұз, сұйық майды құйып араластырыңыз. Ұнды електен өткізіп салып жұмсақ етіп қамыр
Пікірлер (0)
Пікір білдіру
Ақпарат
Қонақ,тобындағы қолданушылар пікірін білдіре алмайды.
×