ойын сауық отауы
23.01.2025 1 095 0 Admin
Қытай философтарының ұлағатты сөздері
Бұл жерден сіз Қытай ойшылдарының нақыл сөздерін таба аласыздар. Қытай халқы философтарға бай ел....
Қытай философтарының ұлағатты сөздері Толық оқу
23.01.2025 404 0 Admin
Бамбук ағашының 7 ерекше қасиеті
Бамбук ағашы — табиғаттың керемет сыйы. Ол өзінің ерекше беріктігімен, экологиялық тазалығымен және жан - жақтылығымен танымал. Қытай, Жапония және Оңтүстік - Шығыс Азия елдерінде...
Бамбук ағашының 7 ерекше қасиеті Толық оқу
23.01.2025 405 0 Admin
Қытайдың ең ғажайып 10 жері
Қытай – ежелгі тарихымен, бай мәдениетімен және таңғажайып табиғатымен танымал мемлекет. Елдің көптеген көрікті жерлері ЮНЕСКО-ның әлемдік мұралар тізіміне енген. Төменде Қытайдың...
Қытайдың ең ғажайып 10 жері Толық оқу
23.01.2025 883 0 Admin
Тортилья
Мексикада Тортилла-ұлттық тағамдардың бірі, кедейлерге арналған негізгі тағам. Үндістер оларды ежелден бері пісіріп келеді, ал испан конкистадорлары оларға заманауи атау берді....
Тортилья Толық оқу
23.01.2025 305 0 Admin
Көкөніс салаты
Көкөністерді шаршы түрінде жұқа етіп тураңыз. Салатқа тұз, бұрыш бен зәйтүн майын қосып, жақсылап араластырыңыз. Асыңыз дәмді болсын!...
Көкөніс салаты Толық оқу
23.01.2025 399 0 Admin
Тауық сорпасы
Тауықты тұздап, пияз бен сәбізді тұтас күйінде қосып, суға салып қайнатыңыз. Қайнағаннан кейін отты төмендетіп, сорпаны 1 - 2 сағат қайнатамыз....
Тауық сорпасы Толық оқу
23.01.2025 283 0 Admin
Қуырылған картоп
Картоптарды қабығынан тазалап, текше түрінде тураңыз. Табада майды қыздырып, картоптарды салыңыз....
Қуырылған картоп Толық оқу
23.01.2025 242 0 Admin
Қазақша күріш палау
Етті кішкентай текшелерге турап, қазанға салып, майда қуырыңыз. Пиязды қосып, ол жұмсарғанша қуырып, қазанның қақпағын жаба тұрыңыз....
Қазақша күріш палау Толық оқу
23.01.2025 347 0 Admin
Қуырдақ
Етті жуып, артық майларынан тазартып, кішкентай текшелерге тураңыз. Пиязды ұсақтап турап, майда қуырып, алтын түске енгенше пісіріңіз. Алдымен етті қуырып аламыз, ет піскен кезде,...
Қуырдақ Толық оқу
23.01.2025 264 0 Admin
Бауырсақ дайындау
Ашытқы мен қантты жылы суға салып, 10 минутқа қалдырыңыз. Сосын осы ерітіндіні ұнға қосып, тұзбен араластырыңыз. Жұмсақ қамыр илеп, оны бір сағатқа қойып көтерілетіндей етіңіз....
Бауырсақ дайындау Толық оқу
×