ойын сауық отауы
29.07.2018 3 496 0 Дауыл
Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом)
Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом) Ұн, шекер, сары майды жақсылап араластырамыз. Құм секілді ұнтақ болады....
Ірімшік қосылған бәліш (пирог с творогом) Толық оқу
29.07.2018 3 761 0 Дауыл
Оңай әрі дәмді голубцы (Ленивый голубцы)
Оңай әрі дәмді голубцы (Ленивый голубцы) Күрішті жуып алыңыз, қайнап тұрған ыстық су құйып 5-7 минутқа қалдырыңыз. Фаршты үлкендеу ыдысқа салыңыз,...
Оңай әрі дәмді голубцы (Ленивый голубцы) Толық оқу
22.07.2018 15 565 0 Дауыл
Дәмді пицца рецепті. Тез дайындалатын пицца
Жоғарыда көрсетілген құрам бойынша қамыр дайындау қажет. Қамырды көтерілуі үшін 30-40 минтуқа қоямыз....
Дәмді пицца рецепті. Тез дайындалатын пицца Толық оқу
22.07.2018 4 848 0 Дауыл
Қияр салаты (қысты күнге сақтау үшін дайындалады)
Көкөністердің бәрін жуып тазалап алыңыз. Қызанақ, болгар бұрыш, сарымсақты майдалап езу керек....
Қияр салаты (қысты күнге сақтау үшін дайындалады) Толық оқу
19.07.2018 34 747 0 Дауыл
Бауырсақ
Үлкендеу табаққа шекерді ашытқыны салып үстіне сүтті жылытып құйыңыз да 10 минтуқа қалдырыңыз....
Бауырсақ Толық оқу
17.07.2018 3 878 0 Дауыл
Қайнатылмай дайындалатын өрік тосабы. (Абрикосовое варенье без варки ягод).
Өріктен дайындалатын бұл тосап қайнатылмайды. Яғни, жеміс қайнатылмайды оған қосылатын шекер мен судан дайындалған сиропты бірнеше қайнатып жемістің үстіне құямыз....
Қайнатылмай дайындалатын өрік тосабы.  (Абрикосовое варенье без варки ягод). Толық оқу
08.07.2018 4 057 0 Дауыл
Таңқурай (Малина) тосабының рецепті
Малина вареньесі. Бұрыннан келе жатқан классикалық рецепт....
Таңқурай (Малина) тосабының рецепті Толық оқу
09.06.2018 10 770 0 Дауыл
Қаттама нан
Ұнды електен өткізіп алыңыз. Жылы суға сұйық май, тұз, шекер, ашытқыны салып жұмсақтау етіп қамыр илеңіз....
Қаттама нан Толық оқу
09.06.2018 2 237 0 Дауыл
Құлпынай компотын дайындау (қысты күнге сақтау үшін)
Құлпынай нәрсуы (Клубника компоты). Құлпынай компотын дайындау өте оңай. Мұнда жеміс қайнатылмайды, қайнаған су екі қайтара құйып жабады....
Құлпынай компотын дайындау (қысты күнге сақтау үшін) Толық оқу
26.08.2017 3 432 0 Дауыл
Ашытылған қырыққабат (квашеная капуста)
Ашытылған қырыққабат салатын дайындау соншалықты қиын емес және 2 - 3 күнде дайын болады. Дайын болған соң салқын жерде сақтауға тура келеді немесе тоңазытқышқа салып қою керек....
Ашытылған қырыққабат (квашеная капуста) Толық оқу
×