ойын сауық отауы
23.01.2025 18 0 Admin
Тортилья
Мексикада Тортилла-ұлттық тағамдардың бірі, кедейлерге арналған негізгі тағам. Үндістер оларды ежелден бері пісіріп келеді, ал испан конкистадорлары оларға заманауи атау берді....
Тортилья Толық оқу
23.01.2025 17 0 Admin
Көкөніс салаты
Көкөністерді шаршы түрінде жұқа етіп тураңыз. Салатқа тұз, бұрыш бен зәйтүн майын қосып, жақсылап араластырыңыз. Асыңыз дәмді болсын!...
Көкөніс салаты Толық оқу
23.01.2025 20 0 Admin
Тауық сорпасы
Тауықты тұздап, пияз бен сәбізді тұтас күйінде қосып, суға салып қайнатыңыз. Қайнағаннан кейін отты төмендетіп, сорпаны 1 - 2 сағат қайнатамыз....
Тауық сорпасы Толық оқу
23.01.2025 15 0 Admin
Қуырылған картоп
Картоптарды қабығынан тазалап, текше түрінде тураңыз. Табада майды қыздырып, картоптарды салыңыз....
Қуырылған картоп Толық оқу
23.01.2025 17 0 Admin
Қазақша күріш палау
Етті кішкентай текшелерге турап, қазанға салып, майда қуырыңыз. Пиязды қосып, ол жұмсарғанша қуырып, қазанның қақпағын жаба тұрыңыз....
Қазақша күріш палау Толық оқу
23.01.2025 16 0 Admin
Қуырдақ
Етті жуып, артық майларынан тазартып, кішкентай текшелерге тураңыз. Пиязды ұсақтап турап, майда қуырып, алтын түске енгенше пісіріңіз. Алдымен етті қуырып аламыз, ет піскен кезде,...
Қуырдақ Толық оқу
23.01.2025 15 0 Admin
Бауырсақ дайындау
Ашытқы мен қантты жылы суға салып, 10 минутқа қалдырыңыз. Сосын осы ерітіндіні ұнға қосып, тұзбен араластырыңыз. Жұмсақ қамыр илеп, оны бір сағатқа қойып көтерілетіндей етіңіз....
Бауырсақ дайындау Толық оқу
23.01.2025 13 0 Admin
Манты жасау
Қамырды дайындау үшін ұнды сұйық сумен тұздап, жұмсақ, икемді қамыр илеп, оны 30 минутқа қойыңыз. Тартылған етті пиязбен, тұз бен бұрышпен араластырыңыз....
Манты жасау Толық оқу
23.01.2025 13 0 Admin
Кәуап пісіру
Тауық етін орташа текшелерге тураңыз. Пиязды ұсақтап, соя соусымен, лимон шырынымен, тұзбен және бұрышпен араластырыңыз. Етті маринадқа қосып, жақсылап араластырыңыз. Кем дегенде...
Кәуап пісіру Толық оқу
23.01.2025 14 0 Admin
Қазақша ет
Етті мұздай суға салып, қайнатыңыз, керек болса аздап тұз қосыңыз. Қайнағаннан кейін отты төмендетіп, етті 1, 5 – 2 сағатқа дейін жай отта пісіріңіз. Сорпаға өз дәмін беру үшін...
Қазақша ет Толық оқу
Артқа 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12 Алға
×