ойын сауық отауы
11.09.2016 7 631 0 Дауыл
Баклажан икрасы
Баклажанды майда төртбұрышты етіп тураймыз да 4 - 5 қасық тұз салып, мұздай суға салып қоямыз, 40 минуттай тұруы қажет....
Баклажан икрасы Толық оқу
11.09.2016 5 583 0 Дауыл
Баклажан салаты
Баклажанды ортасынан екіге бөлеміз де ұзынша етіп тураймыз...
Баклажан салаты Толық оқу
10.09.2016 21 668 0 Жайна
Қияр тұздау
Қиярды жаппас бұрын барлық керегіңізді дайындап алу қажет. Мысалы: Суы кеуіп құрғап тұру үшін банкіні содамен ысқылап, тазалап жуып-шайып төңкеріп қойыңыз. Қақпақты да ыстық сумен...
Қияр тұздау Толық оқу
10.09.2016 13 369 0 Жайна
Десятка. Баклажаннан жасалған салат
Барлық көкөністерден 10 данасын алып, жуып-тазалау қажет. Түбін, бас жағын кесіп алып тастаңыз да барлығын ірі етіп тураңыз. Егер пияз ірі болса 4 бөлікке бөліңіз, майда болса,...
Десятка. Баклажаннан жасалған салат Толық оқу
22.07.2016 14 449 0 Дауыл
Жаңғақтың адам ағзасына пайдасы
Көптеген жаңғақ түрлерінің адам ағзасына қандай пайдасы бар екенін білетін боламыз....
Жаңғақтың адам ағзасына пайдасы Толық оқу
30.06.2016 36 286 1 Дауыл
Тез дайындалатын қарапайым торт
Бұл торт арнайы мерекеге немесе қонаққа арналып жасалатын торт емес, үйде өзіміз үшін арнап пісіруге болатын торттың рецепті....
Тез дайындалатын қарапайым торт Толық оқу
24.03.2016 14 112 0 Дауыл
Көктем салаты
Қыстан жаңа шыққан мезгілде яғни көктем келісімен адам организмі витаминді керек ете бастайды....
Көктем салаты Толық оқу
28.07.2015 15 420 0 Admin
Қазақша ет асу - қазақ ұлттық тағамы
Қазақша ет асу үшін жылқы еті немесе, қой еті, сиыр еті болса да, жуылып салқын су құйылған қазанға тұтас салынады және отты аздап басыңқырап қойып, бабымен қайнатады. Бір...
Қазақша ет асу - қазақ ұлттық тағамы Толық оқу
28.07.2015 3 526 0 Admin
Нарын - қазақтың сорпасы
Қазақтың сүйіп ішетін бір түрі – нарын. Оңтүстікте кеңінен қолданылатын бұл тағамды кереметтей қызыға жейтіндер көптеп кездеседі. Оңтүстікте деп отырғанымыздың да мәні бар. Себебі...
Нарын - қазақтың сорпасы Толық оқу
Артқа 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Алға
×